O nama

HABY d.o.o., utemeljen 1994. u Zagrebu, vodeće je poduzeće u Hrvatskoj i zemljama regije čija je djelatnost usmjerena na prodaju i/ili iznajmljivanje reklamnih balona, zračnih jastuka, šatora, dinamičnih i dekorativnih figura te srodnih proizvoda.

Tijekom desetogodišnjeg učenja i veselja zbog realiziranih projekata te razvoja suradnje s našim partnerima i klijentima, danas smo spremni odgovoriti svim zahtjevima tržišta i ponuditi vam inovativan i potpuno personaliziran proizvod.

Visokokvalitetne proizvode, osim za zabavu, naši su brojni poslovni partneri prepoznali kao neizostavan element tijekom provedbe dijelova promotivnih aktivnosti u sklopu promidžbenih kampanja. Svi naši proizvodi jednostavni su za uporabu jer vam pružamo 24-satnu uslugu potpore. Uvjereni u kvalitetu koju pružamo na sve proizvode dajemo i jednogodišnju garanciju.

Program za iznajmljivanje u potpunosti možemo prilagoditi vašim potrebama, a nudimo i uslugu skladištenja i potpune brige o proizvodima koje naručite od nas.

Ekskluzivni smo partner tvrtke Segway na području BTL promocije. Segway, prvi svjetski samobalansirajući transporter, ulazi u kategoriju rješenja koja osiguravaju visoku primijećenost i povećanje interesa promatrača. Neposredni je rezultat produženo trajanje pozornosti usmjerene na proizvod ili uslugu koja je predmet promocije.

U našem programu potražite i unutrašnje igraonice za djecu. Nudimo vam potpunu uslugu od koncepta do instalacije malih unutrašnjih igraonica za djecu ili prostorom za igru do potpunih unutrašnjih avanturističkih parkova za djecu. Svakom klijentu pristupamo individualno i nudimo najbolje rješenje na tržištu.

Želimo vam ugodno pregledavanje slijedećih stranica i ne zaboravite: Za veselje i ugodne trenutke s našim proizvodima potrebno je samo dodati – zrak.

Srdačan pozdrav,
Vaš HABY tim
HabyPodaci o tvrtci
HABY d.o.o. za trgovinu i usluge, Kneza Ljudevita Posavskog 30, 10000 Zagreb
Matični broj: 0909599
Žiro račun: 2360000-1101484090, Zagrebačka banka
MBS: 080076915 Trgovački sud u Zagrebu: Tt - 07/10475-4
Temeljni kapital: 25.100,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Odgovorna osoba: Robert Hajdek

Izrada web stranica WEB Marketing